Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Δημοσθένης πυροβολεί τον Κεφάλα

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Δημοσθένης πυροβολεί τον Κεφάλα
Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στη Γη της Ελιάς μετά από τη δολοφονία του Κίμωνα.

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Ένας θάνατος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο στη Μάνη. Ο νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα κλείσει!

Στη Γη της Ελιάς το χτύπημα της μοίρας είναι πολύ δυνατό για τον Δημοσθένη. Ο θάνατος του Κίμωνα έχει σοκάρει τους πάντες και ο αδίστακτος Δημοσθένης για πρώτη φορά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η απώλεια τον τσάκισε, αλλά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, να κινήσει γη και ουρανό για να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του. Και όποιος σκότωσε τον Κίμωνα θα έχει την ίδια τύχη. Οι υποψίες του πέφτουν στον Κεφάλα ο οποίος είναι ο αρχηγός του αντίπαλου στρατοπέδου της μαφίας στην περιοχή. Και καταστρώνει σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση στη σειρά του Mega.

Ο Δημοσθένης δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια να σκοτώσει τον κεφάλα. Σύμμαχός του έστω και με το ζόρι, θα είναι και ο Κωνσταντίνος. Ο τελευταίος μπορεί να θέλει να αποστασιοποιηθεί και να ζήσει μία ήρεμη ζωή, αλλά ο Δημοσθένης δεν είναι διατεθειμένος να τον χάσει από δίπλα του. Έτσι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Δέχεται να συλλέξει πληροφορίες και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του Κεφάλα. Και όταν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία ο Δημοσθένης θα του δώσει την χαριστική βολή!

Ο Κίμωνας κηδεύεται στη Μάνη και μετά την κηδεία ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην οικογένειά του πως έχει κάποιες δουλειές που άφησε ανοικτές ο γιος του και για να τις διευθετήσει θα πρέπει να φύγει από την Αρεόπολη και να πάει στην Αθήνα. Oι άνθρωποί του αιφνιδιάζονται από την απόφασή του και του λένε να μείνει στη Μάνη. Όμως ο Δημοσθένης έχει πάρει την απόφασή του και ταξιδεύει στην Αθήνα.

Μόλις φτάνει, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του: με τις πληροφορίες που του δίνει ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να εντοπίσει τον Κεφάλα. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα ανοίξει πυρ εναντίον του. Ο Κεφάλας θα πεθάνει ή θα τη γλιτώσει. Το σίγουρο είναι ότι τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα ξεκινούν ένα πόλεμο που θα γεμίσει με αίμα τη Μάνη.

Ο θάνατος του Κίμωνα δε θα μείνει ατιμώρητος:

{https://youtu.be/Jv-GQPwFuH0}ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
ACS ...σημαίνει courier