Παπαδόπουλος - Λουϊζίδου: Η φιλία 30 χρόνων και η σχέση τους πάνω στο θεατρικό σανίδι

Παπαδόπουλος - Λουϊζίδου: Η φιλία 30 χρόνων και η σχέση τους πάνω στο θεατρικό σανίδι
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουϊζίδου είναι ζευγάρι στη σκηνή 30 χρόνια μετά τους Απαράδεκτους.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουϊζίδου μίλησαν από κοινού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα τους ένωσαν στη θεατρική σκηνή στην παράσταση «Sexy Laundry». Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο The 2Night Show για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να μιλήσουν για όσα τους έχουν ενώσει για πολλά χρόνια.

Στη σκηνή του θεάτρου προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους σαν ζευγάρι, πράγμα που τους φέρνει σε άμεση διάδραση με τους θεατές. Αφού βλέπουν δραματοποιημένα πολλά από τα προβλήματά τους.
Στη συνέχεια της κουβέντας τους ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσπάθησε να δώσει στοιχεία από την αφηρημάδα που τον χαρακτηρίζει. Παλιότερα είχε βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα είχα αυτό το χάσιμο. Έχω ξεχάσει το παιδί μου στο σούπερ μάρκετ. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρεία και ξέχασα μία τσάντα με 800 χιλιάδες δραχμές στο Μινιόν. Αν δεν τα έβρισκα ακόμα μέσα θα ήμουν, ποιος θα με πίστευε». Όπως συμπλήρωσε η Ρένια Λουϊζίδου το ίδιο έκανε και στις σχέσεις του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε πως: «Οι γυναίκες έβρισκαν χαριτωμένη την αφηρημάδα μου, μετά έλεγαν ότι το κάνω επειδή είμαι εγωιστής και δεν θυμάμαι».

Για τον ρόλο του στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» είπε: «Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του “Κάνε ότι κοιμάσαι¨είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια». Ενώ για την παρουσίαση δήλωσε πως δεν του λείπει: «Καθόλου δεν μου λείπει η παρουσίαση. Δεν στενοχωρήθηκα, εγώ το τελείωσα. Έκλεισε μέσα μου ο κύκλος αυτός και τώρα πια θέλω να ασχολούμαι με την υποκριτική», τονίζοντας την απόφασή του αυτή.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο