Το μετρό «πιάνει» Γλυφάδα: Οι τρεις νέοι σταθμοί

Το μετρό «πιάνει» Γλυφάδα: Οι τρεις νέοι σταθμοί

Με τρεις νέους σταθμούς θα φτάσει το μετρό στη Γλυφάδα.

Με τερματικό σταθμό τον Άγιο Κωνσταντίνο και δυο ακόμη που περιλαμβάνουν ένα μεγάλο τμήμα της πόλης της Γλυφάδας ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της επέκτασης του μετρό στα νότια προάστια.

Η μελέτη χάραξης που εκπόνησε η Αττικό Μετρό ολοκληρώθηκε και οι τρεις νέοι σταθμοί θα είναι: Πλατεία Μακεδονίας, διασταύρωση Βουλιαγμένης και Λαμπράκη και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σημειώνοντας:

«Το Μετρό θα έρθει στη Γλυφάδα, με τρεις στάσεις !

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε: Η μελέτη χάραξης, που εκπόνησε η Αττικό Μετρό, ολοκληρώθηκε και μάλιστα δικαιώνει μία διεκδίκηση ετών της Γλυφάδας, καθώς περιλαμβάνει τρεις σταθμούς: Στην πλατεία Μακεδονίας, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Λαμπράκη και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που από την πρώτη στιγμή που θέσαμε υπόψιν του το ζήτημα ανταποκρίθηκε άμεσα και κινητοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Ευχαριστούμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Νίκο Κουρέτα για τη γρήγορη και αποτελεσματική εκπόνηση της μελέτης.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η αρχική χάραξη περιλαμβάνει και την πολυπληθή περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Φυσικά ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς. Αλλά ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο στάδιο ολοκληρώθηκε !

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να φτάσουμε το νωρίτερο δυνατό στην ωρίμανση και υλοποίηση του πολύ σπουδαίου αυτού έργου για τη Γλυφάδα μας και για όλη τη νότια Αττική».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Tzimas Home Accessories