Ζητούνται άτομα
 μακροχρόνια και πλήρη απασχόληση με αντικείμενο εργασίες καθαρισμού στα Ιωάννινα.Παρέχονται όλες οι νόμιμες αποδοχές.
Τηλ. επικοινωνίας:  6987877146 -- 6947566401    Αποστολή βιογραφικών: giopantel91@hotmail.gr

Tesla: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του Cybertruck

Tesla: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του Cybertruck
Παρατείνεται η αγωνία για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Cybertruck της Tesla, καθώς η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να γίνει πιο… ανταγωνιστική.  

Αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ που έχει ανακοινώσει η Tesla Motors, καθώς το Cybertruck αναμένεται να φέρει πολλές καινοτμίες στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία έχει καθυστερήσει την αρχική παραγωγή του φουτουριστικού SUV της στις αρχές του 2023, καθώς ισχυρίζεται ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην αλλαγή «χαρακτηριστικών και λειτουργιών» του Cybertruck προκειμένου να ανταγωνιστεί καλύτερα με άλλα SUV.

Το Cybertruck αποκαλύφθηκε το 2019 και η παραγωγή είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2021, το οποίο αργότερα αναβλήθηκε στα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Tesla σχεδιάζει τώρα να κάνει μια περιορισμένη παραγωγή του Cybertruck το πρώτο τρίμηνο του 2023 και στη συνέχεια αύξηση της παραγωγής αργότερα μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με το Reuters, οι πληροφορίες έρχονται λίγες μέρες αφότου η Tesla αφαίρεσε όλες τις αναφορές για την παραγωγή Cybertruck από το 2022 από τον ιστότοπό της.

Στον ιστότοπο αναφέρεται: «Θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας καθώς πλησιάζει η παραγωγή».

Σημειώνεται ότι η Tesla δεν διαθέτει τμήμα δημοσίων σχέσεων, η μόνη πηγή ειδήσεων για το Cybertruck είναι ο CEO Ίλον Μάσκ, ο οποίος αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα για την έναρξη της παραγωγής του ηλεκτροκίνητου οχήματος κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη της εταιρείας, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιανουαρίου.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
Ποδήλατο Γιαννούλη
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA