Ζητούνται άτομα
 μακροχρόνια και πλήρη απασχόληση με αντικείμενο εργασίες καθαρισμού στα Ιωάννινα.Παρέχονται όλες οι νόμιμες αποδοχές.
Τηλ. επικοινωνίας:  6987877146 -- 6947566401    Αποστολή βιογραφικών: giopantel91@hotmail.gr

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο πρώτο επεισόδιο του 2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο πρώτο επεισόδιο του 2022
Τι θα δούμε στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που επιστρέφει στη συχνότητα του Mega.

Η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μετά το σύντομο διάλειμμα για τις γιορτές, επιστρέφει ξανά το 2022 στη συχνότητα του Mega.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, θα δούμε τα νέα για την καταγωγή του Αλφρεντ να έχουν ρίξει τον Λυκούργο και την Πένη σε βαριά κατάθλιψη.

Η Πένη λοιπόν, βάζει μπρος τα σκοτεινά σχέδια της για να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό γαμπρό. Σε συνεννόηση με την κολλητή της Κλαίρη, καταστρώνουν την τακτική που θα ακολουθήσουν. Φυσικά, το να χωρίσει το ζευγάρι το επιθυμεί και η Λίτσα Μπακλάφα, ορκισμένη εχθρός της Πένης, η οποία προσπαθεί να σπρώξει την κόρη της Μπέτυ στον Άλφρεντ γιατί ακόμα νομίζει πως είναι λόρδος.

Επίσης, η Πένη προμηθεύεται ένα καρτοκινητό, στέλνει μηνύματα και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην κόρη της, διαβάλλοντας τον Άλφρεντ. Θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι και να ενσπείρει αμφιβολίες στην καρδιά της Λίζας;

Παράλληλα ο Βασίλης και η Πωλίνα επισκέπτονται ξανά την θεία Παυλίνα, αυτή τη φορά μαζί με τον δήμαρχο και συμβολαιογράφο Περικλή Μπακλάφα, για να προωθήσουν το ζήτημα της κληρονομιάς της Γκουργκουτζέλας. Τι θα γίνει όταν την ίδια ακριβώς ιδέα έχουν και η Πένη με τον Λυκούργο;ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Φροντιστήριο Κλασικό
WebCenter - Smart Internet Solutions
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Το Σουβλάκι του Πασά