Ακυρώθηκε το δεύτερο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Στο ψάξιμο για αντίπαλο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός ακύρωσε το επαναληπτικό φιλικό με τους Ηπειρώτες, λόγω και της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη Super League 1. Ο Παναιτωλικός παίζει Σάββατο 24/8 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, βάσει του προγράμματος που ανακοινώθηκε σήμερα, οπότε θα πρέπει να […]

Στο ψάξιμο για αντίπαλο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός ακύρωσε το επαναληπτικό φιλικό με τους Ηπειρώτες, λόγω και της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη Super League 1. Ο Παναιτωλικός παίζει Σάββατο 24/8 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, βάσει του προγράμματος που ανακοινώθηκε σήμερα, οπότε θα πρέπει να αναχωρήσει από Παρασκευή και ο κ. Κάστρο θέλει να διαμορφώσει το πρόγραμμα της ομάδας του διαφορετικά μία εβδομάδα πριν την πρώτη αποστολή.

Ο ΠΑΣ θα αναζητήσει κάποιον άλλον αντίπαλο για την Κυριακή, καθώς δεν μπορεί η ομάδα να αφήσει να περάσουν 2 εβδομάδες εως ότου αντιμετωπίσει τη Βέροια στις 24 Αυγούστου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ποδήλατο Γιαννούλη
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Νίκος Τριανταφύλλου