Δουλειά στα τελειώματα φάσεων στον ΠΑΣ

Πρωινή προπόνηση έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, μετά την προθέρμανση, λειτουργικές ασκήσεις δύναμης και αντίδρασης, ενώ στη συνέχεια τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε μεγάλους χώρους. Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ. Εν τω μεταξύ, αναβολή πήρε το Δ.Σ. της Super League 2 μετά την […]

Πρωινή προπόνηση έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, μετά την προθέρμανση, λειτουργικές ασκήσεις δύναμης και αντίδρασης, ενώ στη συνέχεια τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε μεγάλους χώρους.

Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.

Εν τω μεταξύ, αναβολή πήρε το Δ.Σ. της Super League 2 μετά την απαίτηση της ΕΡΤ για μετάδοση των αγώνων σε High Definition και οριστικά αναβάλλεται και η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου. Έτσι ο ΠΑΣ θα δώσει κάποιο φιλικό για να «ξορκίσει» την απραξία, αλλά δεν κλείστηκε ακόμα κάτι οριστικά. Η Κέρκυρα έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΣ, ο οποίος όμως ψάχνεται μήπως δώσει κάποιο ματς με ομάδα της Super League 1. Στην Α’ κατηγορία υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Carbon Off - Ιωάννινα
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
Το Σουβλάκι του Πασά