Ζητούνται άτομα
 μακροχρόνια και πλήρη απασχόληση με αντικείμενο εργασίες καθαρισμού στα Ιωάννινα.Παρέχονται όλες οι νόμιμες αποδοχές.
Τηλ. επικοινωνίας:  6987877146 -- 6947566401    Αποστολή βιογραφικών: giopantel91@hotmail.gr

Και το όνομα του Μεταξά έπεσε στο τραπέζι για την Εθνική ομάδα!

Τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου, φιλοξένησε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ στην εκπομπή του Δημήτρη Μαλισσόβα, στην οποίο ο παράγοντας της ΕΠΟ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα του εθνικού προπονητή. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι ένα ζήτημα που θα προκύψει από τις επαφές των αρμοδίων στελεχών και ο στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

«Εάν είναι να έρθει ένας άλλος Φαν’τ Σχιπ, καλύτερα να έρθει Έλληνας», είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση εάν θα ήθελε Έλληνα τεχνικό, εννοώντας ότι θα ήθελε έναν ξένο προπονητή με σοβαρό βιογραφικό, αλλιώς η επιλογή να είναι με Έλληνα τεχνικό, ενώ επισήμανε πως στην ΕΠΟ προσανατολίζονται σε συμβόλαιο συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και εάν πάει καλά στο επόμενο Nations League ο νέος προπονητής τότε να του δοθεί νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, τα ονόματα Ελλήνων προπονητών που έπεσαν στο τραπέζι είναι των Μεταξά, Νιόπλια και Ουζουνίδη. Μάλιστα συζητείται στους κόλπους της ΕΠΟ και το ενδεχόμενο, αν επιλεγούν περιπτώσεις όπως των Μεταξά ή Νιόπλια, να είναι παράλληλα και στις ομάδες τους προπονητές στα φιλικά του Μαρτίου, κατά τα μπασκετικά πρότυπα.

Το άρθρο Και το όνομα του Μεταξά έπεσε στο τραπέζι για την Εθνική ομάδα! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Φροντιστήριο Κλασικό
WebCenter - Smart Internet Solutions