Logo

Αλμέιδα: «Μακάρι ο Μέσι να μην έχει όρεξη να παίξει μαζί μας»

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει τη Μοντερέι για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Ίντερ Μαϊάμι στο Leagues Cup και στάθηκε με χιούμορ στην επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ εξέφρασε τη… δυσφορία του για το γεγονός ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε γεμάτος όρεξη στις υποχρεώσεις της Ίντερ Μαϊάμι.

«Είναι μια μηχανή ο Μέσι και πραγματικά συνεχίζει να εκπλήσσει, παρά την ηλικία του. Τόσο ταλέντο, τόση διάθεση να παίζει… Έλεγα στον συνεργάτη μου: “Δεν ήθελε να μείνει λίγο ακόμη σε διακοπές; Να πάει σε ένα σκάφος, να περάσει χρόνο με την οικογένειά του”. Και όμως επέστρεψε τόσο γρήγορα, αλλά προφανώς αγαπάει το ποδόσφαιρο. Μακάρι ο Μέσι να μην έχει όρεξη να παίξει μαζί μας», ανέφερε ο Αλμέιδα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χαίρομαι και ευχαριστώ που συνεχίζουν να υπάρχουν παίκτες με τέτοιο πάθος, γιατί πραγματικά αυτός τα έχει όλα και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν θέλει διακοπές, θέλει να παίζει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter