Ο Τζεμπούρ αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος σε ομάδα της Αθήνας
Νέα διοικητική σελίδα ανοίγει στον Αχαρναϊκό, με τον Γιώργο Γκάμαρη να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου και τον Ραφίκ Τζεμπούρ να τίθεται επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Τζεμπούρ αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ομάδας, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, μετά την άνοδό της από την Α’ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.
Η καριέρα του Τζεμπούρ στην Ελλάδα
Ο Τζεμπούρ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες, ξεκινώντας από τον Εθνικό Αστέρα, όπου το 2005 σημείωσε 11 γκολ σε 16 ματς στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια πέρασε από Ατρόμητο και Πανιώνιο, πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ το 2008.
Με την Ένωση κατέγραψε 22 γκολ σε 58 εμφανίσεις, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου πέτυχε 39 τέρματα σε 56 αγώνες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σίβασπορ, Νότιγχαμ Φόρεστ και ΑΠΟΕΛ, πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16 και ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άρη.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε με το management και διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Λάρισας.