Logo

Ετοιμάζει σκληροτράχηλο pick up η Kia


Δυναμικό μπάσιμο στην προσοδοφόρα κατηγορία των pick up πραγματοποιεί η Kia, μέσω της δημιουργίας ενός σκληροτράχηλου μοντέλου.

Η επιβεβαίωση της ανωτέρω είδησης έγινε δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της Kia στην Αυστραλία, Damien Meredith, ο οποίος σε συνέντευξή του στο CarsGuide, ανακοίνωσε πως οι εργασίες για την ανάπτυξη του μοντέλου ήδη έχουν εκκινήσει.

Το μοντέλο θα λανσαριστεί είτε το 2022 είτε έναν χρόνο αργότερα, θα διατίθεται ως μονοκάμπινο, διπλοκάμπινο και με ντίζελ κινητήρα ή βενζίνης, ενώ προορίζεται ώστε να ανταγωνιστεί τα «ιερά τέρατα» της κατηγορίας των pick up, όπως είναι το Toyota Hilux Και το best-sell στις ΗΠΑ, Ford Ranger.

Στο χορό των pick up αναμένεται να εισέλθει και η Hyundai η οποία την ίδια περίοδο ετοιμάζει ένα μοντέλο, χωρίς, ωστόσο να έχει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα των παραπάνω μοντέλων. Αντιθέτως, θα υιοθετεί μια πιο “lifestyle” φιλοσοφία.

Σημειώνεται, τέλος, πως, στο πλαίσιο της συνέντευξης με τον Damien Meredith δεν κατέστη ξεκάθαρο αν το λανσάρισμα των μοντέλων θα αφορά αποκλειστικά την αγορά της Αυστραλίας ή θα καταφτάσουν και στην Ευρώπη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: gocar.gr


Powered by Börsen-Handelssysteme


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter