Πήρε φόρα η Ατλέτικο και αγγίζει τετράδα

Πήρε φόρα η Ατλέτικο και αγγίζει τετράδα 29/09/2023
Πήρε φόρα η Ατλέτικο και αγγίζει τετράδα

Η Οσασούνα κυριάρχησε, όμως η Ατλέτικο είχε την ουσία και με τη νίκη 2-0 στην Παμπλόνα άρχισε να κερδίζει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga έπειτα από 7 αγωνιστικές κι έχοντας αγώνα λιγότερο.

Οι Βάσκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν έπειτα από διπλή ευκαιρία των "ροχιμπλάνκος" άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Χαγκόμπα Αρασάτε συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και παραλίγο να το βρουν στο 2ο μέρος.

Ο Νταβίδ Γκαρθία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά έπειτα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαν Όμπλακ, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ο Χοσέ Χιμένες έσπρωξε έναν αντίπαλο πάνω στον Αξέλ Βίτσελ και ο διαιτητής... ανακάλυψε επιθετικό φάουλ, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους γηπεδούχους, με τον Αρασάτε να αποβάλλεται.

Λίγο αργότερα, ο Ροντρίγκο Ρικέλμε που είχε περάσει αλλαγή σκόραρε με τη μοναδικόή μέχρι τότε τελική της Ατλέτικο στο 2ο μέρος, "κλειδώνοντας" τη νίκη. Η ένταση οδήγησε σε καυγά και αποβολές του Άλβαρο Μοράτα και Εσεκιέλ Άβιλα στο 85' και εν τέλει οι Μαδριλένοι πήραν τους τρεις βαθμούς παρότι είχαν μόλις πέντε τελικές.

Η αναμέτρηση περιελάμβανε και ελληνικό χρώμα, με τον 20χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Σταματάκο να κάθεται στον πάγκο της Οσασούνα και τον 23χρονο επιθετικό μέσο Ιωάννη Κωστή στον πάγκο της Ατλέτικο.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Σεβίλλη - Αλμερία 5-1 (7' Εν Νεσιρί, 8' Λουκεμπάκιο, 38' Σούσο, 51' Λαμέλα, 90+3' Σάλας / 71' πέν. Σουάρες)

Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα 2-2 (8' Μουρίτσι, 45+3' Πρατς / 41' Ραφίνια, 75' Φερμίν)

Αθλέτικ - Χετάφε 2-2 (6' Γιούρι, 62' Ι. Γουίλιαμς / 51' Άλβαρες, 83' Λατάσα)

Βιγιαρεάλ - Ζιρόνα 1-2 (49' πέν. Παρέχο / 56' Ντόβμπικ, 61' Γκαρία)

Ρεάλ - Λας Πάλμας 2-0 (45+3' Ντίαθ, 54' Χοσέλου)

Κάντιθ - Ράγιο Βαγεκάνο 0-0

Βαλένθια - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1 (32' Φερνάντεθ)

Γρανάδα - Μπέτις 1-1 (67' Μπογέ / 51' Ντιαό)

Θέλτα - Αλαβές 1-1 (35' αυτ. Μαρίν / 73' Σάμου)

Οσασούνα - Ατλέτικο 0-2 (20' Γκριεζμάν, 81' Ρικέλμε)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 85

Αλμέιδα: «Σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό»

Αλμέιδα: «Σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό» 29/09/2023
Αλμέιδα: «Σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό»

Στο καλό πρώτο μέρος της ΑΕΚ, αλλά και στην έλλειψη ενέργειας της ομάδας στο β' ημίχρονο στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα. 

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Το παιχνίδι μπορούμε να το χωρίσουμε σε δυο μέρη», είπε αρχικά ο Pelado. 

«Σε ένα μέρος όπου η ομάδα ξεκίνησε καλά. Βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Με κάποιους δρόμους που δημιουργήσαμε για να φτάσουμε στο αντίπαλο τέρμα, άλλους καλούς, άλλους κακούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω έλλειψης ενέργειας, εξαιτίας ότι δεν συνεχίσαμε οργανωμένα, αλλά και τις αλλαγές του αντιπάλου μας δημιούργησε κάποια προβλήματα στο τέλος», συμπλήρωσε ο Αλμέιδα. 

Και καταλήγοντας είπε: «Είναι παιχνίδια που δεν μπορούμε να πούμε ότι μας πείθουν, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί μας έλειπε από το γήπεδό μας. Επίσης, το ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχει αρχίσει και φαίνεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 98

Καραπαπάς για τον διαιτητή του Αστέρας-Παναθηναϊκός: «Πόσο ξεφτίλες; Πόσο;» (ΦΩΤΟ)

Καραπαπάς για τον διαιτητή του Αστέρας-Παναθηναϊκός: «Πόσο ξεφτίλες; Πόσο;» (ΦΩΤΟ) 29/09/2023
Καραπαπάς για τον διαιτητή του Αστέρας-Παναθηναϊκός: «Πόσο ξεφτίλες; Πόσο;» (ΦΩΤΟ)

«Βολές» κατά του διαιτητή Ευαγγέλου που ήταν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-4) αναφέρθηκε με αναρτήσεις του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς.

«Στην Τρίπολη έδωσαν δύο πέναλτι δώρο, το ένα μάλιστα ΜΟΛΙΣ δύο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή! Σχετικά κοντά! Στο πρώτο φυσικά δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Νωρίτερα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με δύο μαϊμούδες, την οποία συνόδευσε με τις φράσεις: «Πόσο ξεφτίλες, πόσο; Ξεφτίλα Χ2», αναφερόμενος στα πέναλτι που έδωσε ο Αγγελος Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, αλλά και μια φωτογραφία που έγραφε «Welcome to Baltakistan», στην οποία προφανώς αναφέρεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 94

Γκατσίνοβιτς: «Πρέπει να δείξεις προσωπικότητα, γι' αυτό εκτέλεσα έτσι»

Γκατσίνοβιτς: «Πρέπει να δείξεις προσωπικότητα, γι' αυτό εκτέλεσα έτσι» 28/09/2023
Γκατσίνοβιτς: «Πρέπει να δείξεις προσωπικότητα, γι' αυτό εκτέλεσα έτσι»

Για το πέναλτι που εκτέλεσε α λα Πανένκα μίλησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, λέγοντας παράλληλα πως η Ένωση έπρεπε να έχει «τελειώσει» νωρίτερα το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

 «Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτο εκτέλεσα ετσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να εχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρεπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτα τα ματς. Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες αλλά έτσι όπως παίξαμε τους δώσυμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούεμνοι έτσι όπως ετελίωσε το ματς με αυτή τη αγωνιώδη νίκη.

Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή αλλα με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, εχει ποιοτικούς ποδοσφαιρστες. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 98

ΒΙΝΤΕΟ - Το χειροκρότημα των οπαδών της ΑΕΚ στην ομάδα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο

ΒΙΝΤΕΟ - Το χειροκρότημα των οπαδών της ΑΕΚ στην ομάδα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο 28/09/2023
ΑΕΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας στο τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ανταπέδωσαν το χειροκρότημα και αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο της «Opap arena».

Δείτε το βίντεο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 96

Συντριβή της Ρόμα στη Γένοβα

Συντριβή της Ρόμα στη Γένοβα 28/09/2023
Συντριβή της Ρόμα στη Γένοβα

Δύο νίκες έχει μέχρι τώρα στη Serie A η Τζέονα και οι δύο απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ρώμης. Η πρώτη επί της Λάτσιο στο Ολίμπικο (1-0) στην 2η αγωνιστική και η δεύτερη απόψε με το άκρως εμφατικό 4-1 επί της Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις» στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 6ης ημέρας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν πέρα για πέρα δίκαια την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μία Ρόμα που παρουσιάζεται άκρως απογοητευτική στο ξεκίνημα της περιόδου 2023/2024.

Προηγήθηκαν με τον Γκούντμουντσον στο 5΄ και παρότι η ομάδα του Μουρίνιο ισοφάρισε με τον Κριστάντε στο 22΄, ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από τους Ρετέγκι (45΄), Τόρσμπι στο 74΄ και Μεσίας στο 81΄, μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!   

Με μόλις μία νίκη παραμένει στη Serie A η Ρόμα (7-0 την Έμπολι), η οποία πλέον είναι υποχρεωμένη να βρει γρήγορα ρυθμό και νίκες, προκειμένου να πλησιάσει προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Γιουβέντους-Λέτσε       1-0

(57΄ Μίλικ)

Κάλιαρι-Μίλαν           1-3

(29΄ Λουβουμπό - 40΄ Οκαφόρ, 45΄ Τομόρι, 60΄ Λόφτους-Τσικ)

Έμπολι-Σαλερνιτάνα      1-0

(34΄ Μπαλντάντσι)

Βερόνα-Αταλάντα         0-1

(13΄ Κουπμάινερς)

Ίντερ-Σασουόλο          1-2

(45΄+1 Ντούμφρις - 54΄ Μπαϊράμι, 63΄ Μπεράρντι)

Λάτσιο-Τορίνο           2-0

(56΄ Βετσίνο, 75΄ Τζακάνι)

Νάπολι-Ουντινέζε        4-1

(19΄ πεν. Ζιελίνσκι, 39΄ Οσιμέν, 74΄ Κβαρατσκέλια, 82΄ Σιμεόνε - 81΄ Σάμαρτζιτς)

Φροζινόνε-Φιορεντίνα    1-1

(70΄ Σούλε - 22΄ Νίκολας Γκονζάλες)

Μόντσα-Μπολόνια         0-0

Τζένοα-Ρόμα             4-1

(5΄ Γκούντμουντσον, 45΄ Ρετέγκι, 74΄ Τόρσμπι, 81΄ Μεσίας - 22΄ Κριστάντε) 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

Ίντερ         15

Μίλαν         15

Γιουβέντους   13

Αταλάντα      12

Νάπολι        11

Λέτσε         11

Φιορεντίνα    11

Σασουόλο       9

Φροζινόνε      9

Τορίνο         8

Τζένοα         7

Λάτσιο         7

Μπολόνια       7

Βερόνα         7

Μόντσα         6

Ρόμα           5

Σαλερνιτάνα    3

Ουντινέζε      3

Έμπολι         3

Κάλιαρι        2


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 97

Ντε Μποκ: «Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα»

Ντε Μποκ: «Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα» 28/09/2023
ΝΤΕ ΜΠΟΚ

Ο μέσος του Ατρόμητου, Λόρενς Ντε Μποκ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λόρενς Ντε Μποκ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Πολλές αμφίβολες αποφάσεις, το γκολ του Έρλινγκμαρκ έπρεπε να μετρήσει. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, όμως στην επανάληψη μπορούσαμε να πάρουμε κάτι.

Είχαμε δύσκολη αρχή και δύσκολο πρόγραμμα. Δίνουμε τη μάχη μας όπως αποδείξαμε και σήμερα και με τον ΟΦΗ, πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα για να μαζέψουμε βαθμούς, πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και ας μην πήραμε σήμερα αυτό που αξίζαμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


  • Εμφανίσεις: 88

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Ιωαννίδης: «Το γκολ που δεν κατάφερα να βάλω με την Βιγιαρεάλ, θα το βάλω την επόμενη φορά»
  2. Τζαγκόεφ: «Ηρθα στη Λαμία λόγω του Τόσιτς»
  3. Ασύλληπτο ρεκόρ της Παρτιζάν με 16.124 εισιτήρια διαρκείας!
  4. «Πονοκέφαλος» με Πάλμερ-Μπράουν και Σπόραρ στον Παναθηναϊκό
  5. Κάλενς: «Έπρεπε να έχουμε καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι»
  6. Δεν θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Κόλμαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
  7. Η βαθμολογία της Super League 1 μετά τις νίκες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
  8. Τσάβι: «Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι οι διαιτητές μας ευνόησαν»
  9. ΒΙΝΤΕΟ - Απίθανο «θρίλερ» με νικήτρια την ΑΕΚ
  10. Απίστευτο: Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ΑΕΚ μετά την φιέστα με τον Βόλο!
  11. «Καρφιά» από τον Κόλμαν για τον διαιτητή της «Opap Arena»!
  12. Αλμέιδα: «Η νίκη έπρεπε να έχει έρθει διαφορετικά...»
  13. Μέχρι τις 10:00 της Παρασκευής επιλέγουν οι ομάδες ποιος ξένος δεν θα αγωνιστεί στο Super Cup
  14. «Ελκυστική πρόταση Ολυμπιακού σε Μπρούνο Ενρίκε»
  15. Αστέρας - Παναθηναϊκός 1-4: Nίκη μετά από έξι χρόνια στην Τρίπολη

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
George Coiffure
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
ACS ...σημαίνει courier
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline