Η Τούμπα το μοναδικό απόρθητο «κάστρο» της Super League
Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τη δυναμική του στην έδρα του, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή πορεία στην Τούμπα.
Μετά το 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League, ο Δικέφαλος του Βορρά «σφραγίζει» μια σεζόν χωρίς ήττα μπροστά στο κοινό του.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα που δεν γνώρισε την ήττα στην έδρα της, καταγράφοντας 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Ιδιαίτερη αξία έχει και η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, καθώς δέχθηκε μόλις πέντε γκολ στην Τούμπα σε ολόκληρη τη σεζόν.
Ένα νούμερο που παραπέμπει στην ιστορική χρονιά 2018-19, όταν οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν το πρωτάθλημα αήττητοι, έχοντας δεχθεί επίσης πέντε τέρματα σε 15 εντός έδρας αναμετρήσεις.
Το τελευταίο «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του χρονολογείται από τις 2 Φεβρουαρίου του 2025, όταν είχε ηττηθεί με 1-2 από την ΑΕΚ.
Έκτοτε, η Τούμπα μετατράπηκε σε ένα πραγματικό «κάστρο», στο οποίο ελάχιστες ομάδες κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα.










