ΒΙΝΤΕΟ: Πυροδοτεί τη «βόμβα» με Ρόμπινσον-Ερλ ο Άρης
Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σημαντική κίνηση με τον Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ (25 χρόνων, 2.06 μέτρα).
Ο Αμερικανός είχε προθεσμία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (16/7) για να βρει ομάδα στο NBA, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, γεγονός που οδηγεί την υπόθεση της μετακίνησής του στον Άρη στο τελικό στάδιο.
Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θωρακίζει τη γραμμή των ψηλών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Θάντερ, Πέλικανς, Πέισερς και Μάβερικς, έχοντας κατά μέσο όρο 5.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Ο Ρόμπινσον-Ερλ είχε αγωνιστεί επί ελληνικού εδάφους στο Παγκόσμιο U19 το 2019 με την εθνική των ΗΠΑ, έχοντας τότε 12.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, βοηθώντας την πατρίδα του να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα «Δύο Αοράκια».